fredag 5. juli 2013

"Kendrick have a dream!"

Det er noe stort med Kendrick Lamar. Større enn  hos andre rappere. Og det var å merke på stemningen igår. 

"This is the greatest show of my carreer", skriker han ut etter flere minutter med skrik og applaus fra publikum. 

Stemningen var på høyde med en headliner, støynivået var på nivå med en krig, men dessverre var ikke scenen av rettferdig kaliber for en artist som Kendrick Lamar. Teltet var rett og slett for fullt. Folk klatret på Arena-scenens stolper og tau for å få kunne få se. 

For nøyaktig ett år siden da Kendrick Lamar var booket til Hove, var det også en teltscene, og den var  bare halvfull på den tiden. Det er utrolig å se utviklingen til en levende legende. 

Med det sagt, var stemningen på arena magisk. Kendrick gikk gjennom låter fra alle sine tre utgivelser ”Overly dedicated”, ”Section 80” og ”good kid m.a.a.d city”, med en inspirerende levering på hver eneste låt. Fansen var dedikert, og flere av låtene hadde de 25 000 lytterne til å gå av hengslene i allsang. Tittelsporet ”m.a.a.d city” ble spilt fem ganger, og folk hoppet like høyt hver gang de ble befalt til å klikke mer og mer.


Kendricks innholdsrike acapella med reflekterte formuleringer om alt fra samfunn til kjærlighet, var en perfekt avslutning på en konsert verken vi eller Kendrick glemmer med det første. Og akkurat i det man skulle tro at konserten var over, fikk en encore ham tilbake på scenen for å levere oss en låt som var uhørt og eksklusiv for Roskildes publikum.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar