onsdag 3. juli 2013

Kunsten av å elske livet

De sier at kjærlighet viser sitt sanne ansikt når den må ofres for. For når du ofrer for din kjære, så er ofringen en valuta, og mengden lik verdien du legger i det. Så lenge din ofring gir deg følelsen av genuin kjærlighet, er det verdt det. På samme måte er det å dra på Roskilde preget av kjærlighet. For å bo i telt, dele dusj med tusener, og bo primitivt, er å ofre. De ofrer for festivalfølelsen. De vil være fri. De har kjærlighet.

I dag våknet vi treigt, men tidlig. Spent, men slitne. Vi ankom sent dagen før. I tillegg startet vi Roskildeopplevelsen med å møte festkulturen. Fra camp til camp, fra bar til bar, men i dag er det fra fest til jobb. Arbeidsdagen her er heldigvis ikke så verst.

Vi møtte Spiderman, vi møtte Lemaitre. Vi møtte festivalmote, eksentriske mennesker, stakk innom vintagebutikker, og spiste god mat. Og ikke minst så møtte vi årets par på Roskilde. Turtelduene som giftet seg på den Oransje scenen tok oss med på feiringen som varte til seks om morningen.

Jobb føles ikke ut som jobb, festen slutter aldri, prisene er veldig lave og folket er like åpne som 7Eleven. Velkommen til Roskilde. Ikke bli sliten for fort.


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar